Zin om je in de watten te laten leggen met een zalige massage, een gelaatsverzorging of een lichaamsbehandeling? Dan ben je bij Thermae Boetfort aan het juiste adres!

Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold zodat ze je de allernieuwste behandelingen kunnen aanbieden. De schoonheidsbehandelingen worden steeds door vrouwen uitgevoerd, massages worden zowel door mannen als door vrouwen gedaan. Heb je een voorkeur voor een man, een vrouw of een welbepaalde medewerker? Meld dit bij de reservatie en we plannen dit, in de mate van het mogelijke, bij de juiste medewerker.

Wie een bezoekje aan Thermae Boetfort plant en graag een behandeling wil boeken, doet er goed aan om op voorhand telefonisch te reserveren. Ter plekke kan je altijd bij de receptie informeren of er nog plaats is.

Nog niet zeker wat je wil reserveren? Neem een kijkje naar onze aanraders! Je vindt er de meest geboekte massages en schoonheidsbehandelingen terug.

Extra behandeling?

Het is ook mogelijk om een behandeling bij Thermae Boetfort te boeken, zonder gebruik te maken van de thermen. Wees op tijd aanwezig om eerst nog te kunnen inchecken aan de receptie.