THERMAE FIT & SLIM

04 September 2018

THERMAE FIT & SLIM

We eten te veel en bewegen te weinig. Is dit ook voor jou de spijtige realiteit, maar wil je hier graag verandering in brengen? Aarzel niet langer en schrijf je in voor het nieuwe lifestyle programma van Thermae Sports Merchtem.

Gedurende 8 weken helpen onze coaches je je gewicht weer onder controle te krijgen. Niet door middel van een dieet, maar wel door personal en mental coaching. Samen passen we je voedingsgewoontes aan en leren we je op een gezonde manier om te springen met voeding en sport. Aan de hand van personal coaching, groepslessen en een op maat gemaakt fitness programma streven we ernaar je uithoudingsvermogen, mobiliteit en de stevigheid van je spieren te verbeteren.

Praktisch
Wat?
8 weken 3 sessies van 30 minuten personal coaching per week.
Wanneer?
Gaat van start op 8 oktober 2018.
Prijs?
Leden: € 600
Niet-leden: € 800
Aantal plaatsen?
Maximum 20 personen.

Graag nodigen we je alvast uit voor de infosessies (met getuigenissen) die doorgaan op maandag 24 september om 19u en op zondag 30 september om 12u30 in de seminarieruimte van de club. Benieuwd? Reserveer dan je plaatsje door een mail te sturen naar sportsmerchtem@thermae.com of telefonisch op het nummer 02 305 43 04.

Waag de sprong en word de beste versie van jezelf!