SWISSJUMP® GETEST

10 April 2017

WAT IS HET?

Swissjump® is een ludieke en intensieve fitnesshype waarbij je op een vernieuwende manier traint op een mini-trampoline. Laat je meeslepen door het aanstekelijke enthousiasme van de lesgever en de sfeer van de groep!

VOOR WIE?

Ben je op zoek naar een groepsles waarbij plezier en goed zweten centraal staan? Dan moet je niet langer zoeken! Swissjump® is de les bij uitstek om na een lange werk- of schooldag je hoofd volledig leeg te maken en aan je conditie te werken. Train hard, feel good!

PROEFKONIJN CAROLIEN:

“Swissjump® betekent voor mij 100% plezier! Naast het versterken van de spieren, verbruik je massa’s calorieën en levert de les ook een positieve bijdrage aan het uithoudingsvermogen. De workout geeft mij de kracht en het zelfvertrouwen om het beste in mezelf naar boven te halen. De nadruk ligt op plezier, maar de intensiteit van de workout is zeker niet te onderschatten. Je kan wel zeggen dat mijn spieren drie dagen lang flink protesteerden! Toch geven die stramme spieren mij altijd een voldaan gevoel waar ik stiekem heel blij van word!”