SPORT ALS UITLAATKLEP

12 Maart 2018

Hoe druk het leven ook kan zijn, het is belangrijk dat je op tijd en stond een kleine pauze inlast voor jezelf. Bij Thermae Sports Merchtem vind je alles onder één dak om weer even tot rust te komen. Groepslessen, zowel intensieve als relaxerende, zijn onder andere een goede manier om stress en frustraties te kanaliseren.

Intensieve groepslessen zoals Sprint of Grit Cardio zijn op fysiek vlak niet te onderschatten, maar hebben dan weer het voordeel dat je even nergens meer aan hoeft te denken. Een uurtje alles geven, meer heb je niet nodig om je zinnen te verzetten! Bovendien is het bewezen dat sporten endorfines vrijgeeft, waardoor je als gelukkiger mens weer naar huis keert.

Ben je iets minder sportief aangelegd? Dan zijn relaxerende groepslessen zoals yoga of Pilates misschien wel iets voor jou. Neem de tijd om naar je lichaam te luisteren en versterk de band tussen lichaam en geest. Yoga is bijvoorbeeld erg goed om die hoge bloeddruk weer naar omlaag te krijgen. Ideaal na een lange sombere winterdag aan je bureau.

Om maximaal te kunnen ontspannen beschikt Thermae Sports Merchtem ook nog over een wellnessruimte. Zo kan je na je sport- of relaxatiesessie terecht in een van de twee sauna’s, het zwembad, de jacuzzi of het stoombad. Het is er heerlijk vertoeven tijdens de koude wintermaanden.

Neem zeker eens een kijkje naar het volledige aanbod van Thermae Sports Merchtem. Je kan je via de homepage ook registreren voor een gratis proefdag!