Review: Verzorging vd Maand

01 Februari 2019

Elke maand zet Thermae.com een unieke massage/verzorging in promo om te ontdekken. Met Valentijn in gedachten werd dat in februari een Chocolate Body & Facial!

Aan mij het plezier om die eens te proberen. De schoonheidsspecialiste start met een rugmassage. Het begin is zacht om daarna mijn pijnlijke stressknopen iets steviger weg te kneden. Het duurt niet lang voor ik helemaal wegdroom. Daarna smeert ze mijn rug in met een verfrissend gelproduct en dekt me lekker warm toe. Wat volgt, is een massage van mijn benen en armen.

Ook mijn gezicht wordt niet vergeten. Mijn huid wordt gereinigd en daarna gescrubd met een heerlijk ruikende en bovendien bijzonder zachte peeling. De schoonheidsspecialiste vertelt me dat het product op basis van lavendel en citroen is. Ik ben fan! Tot slot nog een massage en daarna een reinigend masker. Ik moet veel moeite doen om wakker te blijven tijdens de hemelse hoofdmassage. Tot slot krijg ik nog een aangepaste dagcrème opgesmeerd en wordt het resterende product van de rugpakking verwijderd.

Opgelet: deze verzorging van de maand wordt enkel door vrouwen uitgevoerd. Zin gekregen om ze te testen? Wees er snel bij want alleen in februari staat de Chocolate Body & Facial op het programma. Bel 02/270.81.96 om je reservatie bij Thermae Grimbergen te maken. Ga je liever naar Thermae Boetfort? Bel dan 02/759.81.96.