NIEUW BIJ THERMAE SPORTS

26 September 2018

NIEUW BIJ THERMAE SPORTS MERCHTEM

Op 27 september 2018 bestaat Thermae Sports Merchtem precies vier jaar. De club pakt daarom graag uit met een lading nieuwigheden. Lees je even mee?

ALL-IN JAARABONNEMENT MET WEKELIJKSE GROEPSLES TENNIS INBEGREPEN

Ben je een sportieve duizendpoot en proef je graag van verschillende sporten? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Vanaf oktober kan je bij Thermae Sports Merchtem bovenop je abonnement genieten van een wekelijkse tennisles in groep!

De tennisschool onder leiding van Marc Verpuylt (trainer A) zet zich in voor jong en oud. Ben je een recreatieve speler of wens je graag je tennisniveau een level hoger te brengen? Iedereen vindt bij Thermae Sports zijn of haar gading. Plezier beleven is de basisregel! Privélessen kan je als lid, maar ook als niet-lid volgen. Maak je graag gebruik van alle faciliteiten, dan is het all-in jaarabonnement precies wat je zoekt!

NIEUWE OPENINGSUREN

Vanaf maandag 24 september opent Thermae Sports haar deuren om 7u. Op die manier probeert de club nog beter in te spelen op de behoeften van haar klanten! Dat is een extra uur sportplezier!

OPENING ZEN STUDIO

Thermae Sports Merchtem heeft er weer een pareltje bij! Vanaf 24 september verwelkomen we iedereen graag in de nieuwe Zen Studio van Thermae Sports Merchtem. Met zijn houten vloer, serene inrichting, dimbare verlichting en mooie muurschildering leent de nieuwe zaal zich perfect voor een inspirerende Yoga work-out. Kortom het is de ideale plek om tot rust te komen en volledig te herbronnen!

LANCERING HOT YOGA

Samen zweten in een ruimte van tot wel 40°C? Dat kan! Thermae Sports Merchtem breidt graag haar groepslessenaanbod uit met Hot Yoga. De les is hot anno 2018 en is dan ook de perfecte manier om je hoofd volledig leeg te maken en een goede balans te vinden! Daarnaast zijn de gezondheidsvoordelen eindeloos. De work-out reinigt niet alleen je huid, het is ook goed voor je hart, helpt spierpijn te verminderen en stimuleert de vetverbranding.

NEW: LES MILLS GRIT PLYO

Tijdens de opendeurweek van 24 tot en met 30 september lanceert Thermae Sports Grit Plyo van Les Mills. De les staat in het teken van beenkracht en explosiviteit. Een krachtig, behendig en atletisch lichaam is dan ook het resultaat. De work-out wordt gegeven door een ervaren coach die je 30 minuten lang maximaal aanmoedigt en ervoor zorgt dat je je geen minuut verveelt!