MILD COACHING

30 Mei 2018

Mild coaching

Loop je rond met vragen in verband met het werk? Droom je van verandering maar kom je niet tot actie? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stel je je talenten in vraag? Wil je meer jezelf zijn op het werk? Wil je meer voldoening halen uit het werk? Wil je interessant werk én vrije tijd? Wil je meer impact zien van wat je doet? Denk je eraan om zelfstandige te worden maar weet je niet waar te beginnen? Of wil je terug aan de slag na een burn-out? 

Dit zijn slechts een paar vragen waar mild coach Inge Van Waesberghe je graag een antwoord op helpt te vinden. Inge is gediplomeerd coach en gespecialiseerd in thema’s stress, burn-out, talent en loopbaan. Ze heeft maar liefst 25 jaar ervaring in de HR sector en als zelfstandig coach. Door middel van individuele coaching kan ze je helpen groeien, je bewustwording en zelfvertrouwen vergroten en je mogelijkheden exploreren en helpen ontwikkelen. In beweging komen is vaak niet comfortabel, maar met de mild coach sta je er niet langer alleen voor.

Op dinsdagavond is Inge op afspraak aanwezig in Thermae Sports Merchtem van 19.00 uur tot 21.00 uur. Afspraken kunnen ook op andere tijdstippen en locaties. Wie naar Thermae Sports komt, heeft wel het mooie voordeel dat hij/zij voor of na de sessie nog gebruik mag maken van de faciliteiten van de club.

Wil je graag een afspraak maken? Geef Inge dan een seintje op het nummer 0496 59 69 58 of stuur haar een mailtje naar info@mildcoaching.be. Een afspraak annuleren kan, maar wel minstens 24 uur op voorhand.