Kies het juiste zonneproduct!

07 Maart 2019

Natuurlijk zonlicht stimuleert je lichaam om gelukshormonen aan te maken. Hierdoor ervaar je instant happiness! Wees echter niet overmoedig en ga niet onbeschermd de zon in. Onderstaande productjes zorgen voor een goede bescherming voor elk huidtype, hydrateren en kalmeren je huid na het zonnen of bieden “bruin in een potje”!

Sunscreen

Een hydraterende en verzorgende crème met UVA bescherming.  High is voor mensen met een witte, zeer gevoelige huid. Medium voor mensen met normale huid. Low is voor donkere types. De drie zonnemelken zijn met calendula, dat herstelt de huid en houdt ze soepel.

Zonnemelk high/medium/low 200  ml – 14€

After sun

Onze verzorgende bodylotion leent zich uitstekend om je lichaam na het zonnen goed te hydrateren en te voeden. Je kan kiezen voor de bodylotion lavendel, die ontspant en kalmeert, of voor de bodylotion hammam die met zijn heerlijke munt en citroen een verfrissend effect heeft. Liever een dikkere crème? Gebruik dan onze Bio Body Cream met aardbei of mango!

Bodylotion lavendel/hammam 200  ml – 13.25€

Bio Body Cream aardbei/mango 250 ml – 17.50€

Extra tips

  1. Smeer je huid om de twee uur opnieuw in. Ga je zwemmen, staat er veel wind of zweet je hard, dan moet je vaker smeren.
  2. Elke keer je smeert, heb je zo’n zestal koffielepels product nodig om je hele lichaam in te smeren.
  3. Zelfs als je geen warmte voelt, krijgt je lichaam schadelijke stralen te verwerken. Dus ook op een grijze dag moet je smeren.
  4. Bruinen zonder zon, of bruin van de zonnebank biedt geen bescherming!