Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder met onze FAQ

Ons hotel beschikt over vier Superior kamers en drie Deluxe kamers. Zowel de Superior als Deluxe kamers beschikken over twee twin bedden, een minibar, gratis draadloos internet en een mooie authenthieke badkamer met ligbad, haardroger én dit alles in de sfeervolle kasteelomgeving. Het verschil tussen beide kamers zit hem in de grootte en afwerking. Een kamer reserveren, dient steeds telefonisch te gebeuren.
Alle kamerprijzen zijn inclusief ontbijt. Het ontbijt vindt alle dagen plaats tussen 9 en 11 uur. Wil je vroeger ontbijten, breng ons hiervan dan even op de hoogte, dan brengen we dit voor jou in orde! Ook als "niet-hotelgast" kan je van ons uitgebreid ontbijt genieten.
De kamers zijn beschikbaar vanaf 15 uur. Indien je vroeger wenst aan te komen, is dit zeker geen probleem. Wij voorzien een locker voor jou in de kleedkamer waar je alvast je spullen in kwijt kan. Grote bagage kan je bij ons aan de receptie achterlaten. Wij plaatsen deze dan voor jou op de kamer van zodra deze beschikbaar is. De receptie is alle dagen geopend tot middernacht, in geval van een late aankomst vragen we je om ons hiervan op voorhand op de hoogte te brengen. Ook wanneer je na middernacht zou aankomen, weten we dit graag tijdig, zodat we iemand van de nachtploeg op de hoogte kunnen brengen.
Na een heerlijke overnachting op ons kasteeldomein vragen wij je om 11 uur de kamer te verlaten, zodat deze kan gepoetst worden voor de volgende gasten. Uiteraard kan je eerst nog genieten van ons heerlijk ontbijtbuffet. Wie nog een dagje van de thermen wenst gebruik te maken, kan dit steeds aan de standaardtarieven voor sauna en wellness. Wil je graag langer gebruik maken van de kamer, dan moet je dit bespreken tijdens je reservatie. In samenspraak met de verantwoordelijke zullen we de mogelijkheid bekijken.
Inchecken kan alle dagen tussen 15 uur en middernacht. De receptie is alle dagen geopend tot middernacht. In geval van een late aankomst vragen we je om ons hiervan op voorhand op de hoogte te brengen. Ook wanneer je na middernacht zou aankomen, weten we dit graag tijdig, zodat we iemand van de nachtploeg op de hoogte kunnen brengen.
Alle Deluxe en Superior kamers in het Thermae Boetfort Hotel beschikken over een badkamer met een echt authentiek ligbad op poten. Hierin kan ook gedoucht worden. Onze Classic kamers beschikken over een volwaardige douche.