Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag verder met onze FAQ

In het restaurant dien je niet te reserveren, er is voldoende plaats. Enkel indien je met meer dan vier personen bent, worden er tafels gereserveerd, om organisatorische redenen. Rond de middag is het steeds wat drukker, vanaf 13.30 uur wordt het weer wat rustiger.
In ons restaurant kan je buiten lekker eten ook terecht voor een drankje. Van een lekker aperitiefje of cocktail tot een after-noon tea of koffie. Vergeet zeker ook niet te kijken in onze wijnkaart. Als het mooi weer is, is de buitenbar of imbibo open. Bij slecht weer kan je ook terecht in het restaurant om een drankje mee te nemen naar de thermen. Dit wordt wel nooit in glas meegegeven, want in de sauna en wellness brengen scherven geen geluk.
In ons restaurant werken we met een à la carte formule. Van een simpele snack tot heerlijke vis- of vleesschotels, in onze uitgebreide menukaart vind je zeker iets lekkers. Na een verkwikkende saunasessie dient de maag immers gespijsd te worden! Op weekdagen voorziet onze chef een heerlijke dagschotel, en elke maand stelt hij je enkele heerlijke suggesties voor.
Thermae Boetfort: De keuken is de volledige dag open, dit wil zeggen van 12 tot 22.30 uur. De bar is altijd open. Thermae Grimbergen: De keuken is alle dagen van 12 tot 22 uur geopend.
Het restaurant is enkel toegankelijk voor de saunagasten in badjas. Hotelgasten die geen gebruik wensen te maken van de thermen, kunnen uiteraard gekleed dineren in het restaurant. In bepaalde gevallen maken wij graag een uitzondering (Mevrouw heeft een verwendagje cadeau gekregen, maar mijnheer wenst graag samen met haar te ontbijten of te dineren bv.). Heb je vragen hieromtrent? Neem dan telefonisch contact met ons op en we helpen je graag verder.
Jazeker, we beschikken in ons thermencomplex over twee mooie buitenterrassen waar je bij mooi weer heerlijk kan genieten van een lekkere maaltijd. Wie graag naakt kuurt, heeft een terras met uitzicht op het mooie park. Degenen die liever met badpak van de sauna genieten, hebben een mooi terras met een ontspannende waterpartij en uitzicht over de thermen.
Tijdens de zomermaanden en bij mooi weer is ook onze buitenbar geopend. Deze bevindt zich zowel in de badpak- als de naaktthermen aan de zonneterassen rond het zwembad. Glas is verboden in de thermen, dus hier wordt alles geserveerd in bekers. Ook aan onze receptie is er de mogelijkheid om een drankje te krijgen, hier gaat het wel enkel om flesjes water en blikjes frisdrank. Alles wat je tijdens de dag bestelt qua eten en drank wordt gescand met je polsbandje en bij vertrek afgerekend aan de receptie.
Je kan ook als niet-hotelgast elke dag aanschuiven voor ons lekker continentaal ontbijt. Heerlijk vers geperst fruitsap, dagverse broodjes, een lekker eitje en een uitgebreid charcuterie- en kaasbuffet, ideaal dus om ontspannen de dag te beginnen vóór sauna en wellness! Het ontbijt vindt alle dagen plaats tussen 9 en 11 uur, graag hiervoor wel even telefonisch te reserveren.