ALL-IN JAARABONNEMENT

18 Juli 2019

Een jaarabonnement bij Thermae Sports Merchtem staat garant voor een all-in ervaring. Je hebt 7 dagen op 7 toegang tot het fitnesscentrum met state of the art toestellen van Technogym en LifeFitness. Er zijn zones voor cardio-, kracht- en crosstraining, zowel binnen als buiten. De meer dan 85 verschillende groepslessen per week van onder andere Les Mills maken het plaatje compleet.

Tennislessen inbegrepen

Onze leden mogen deelnemen aan de wekelijkse groepslessen tennis, die vanaf nu ook inbegrepen zijn in jouw all-in jaarabonnement. Samen met de coach en enkele andere spelers krijg je éénmaal per week professionele tips om te leren tennissen of om je technieken te verbeteren. Extra lessen zijn uiteraard mogelijk, mits bijbetaling. Een unieke en leerrijke ervaring!

Nog meer inbegrepen?

Wil je helemaal fit zijn en al je spieren ontwikkelen, dan zit je bij ons aan het juiste adres. Een all-in jaarabonnement omvat namelijk veel meer dan een toegang tot het fitnesscentrum. Wat zit er nog meer inbegrepen?

  • Deelname aan de meer dan 85 verschillende groepslessen per week.
  • Toegang tot het wellnessgedeelte met een echte Finse sauna, een infraroodsauna voor optimaal spierherstel, een Turks stoombad, een ruim zwembad en jacuzzi.
  • Begeleiding door de gediplomeerde coaches, die zorgen voor een veilige sportomgeving, maar je ook kunnen helpen met het uitwerken van het ideale sportprogramma.
  • Reservatie van de in- en outdoor tennisterreinen en outdoor padelterreinen voor een wedstrijdje met twee of vier.

Kortom, jouw luxe all-in club heeft voor elke sporter heel wat te bieden. Jij geeft het startschot en onze medewerkers motiveren je om je doelen te bereiken. Samen gaan we voor een gezond leven!