Tea Time

17 November 2015

Plan je een eerste bezoekje aan Thermae Boetfort of ben je hier al geweest maar wil je nog wel wat extra informatie? Boek dan eens een arrangement met Tea Time! Deze formule is er voor de vroege vogels onder jullie: wie voor 10 uur aankomt in onze thermen, mag in het restaurant de voetjes onder tafel schuiven voor een lekkere tas koffie of een heerlijke kop dampende thee!

10 uur stipt

Om 10 uur stipt start de rondleiding door onze thermen. Eén van onze medewerkers pikt de deelnemers op in het restaurant en leidt je door de vestiaire langs de verschillende sauna’s en wellnessfaciliteiten in het badpak- en het naaktgedeelte! Onderweg vertelt hij/zij je graag wat meer over de geschiedenis van ons prachtige kasteel en legt je de ideale manier uit om een sauna te nemen. Rustig opwarmen, daarna goed afkoelen en even rusten alvorens weer in de sauna te duiken.

Opgelet: wie wil deelnemen aan deze rondleiding dient in badjas klaar te staan (zitten) in het restaurant én op voorhand te reserveren aan onze receptie. Vermeld dan ook reeds aan de telefoon tijdens je reservatie dat je graag wil gebruik maken van ons aanbod. En kom op tijd zodat je nog ruim de tijd hebt om je om te kleden in de vestiaire en nog van je kopje koffie of thee in het restaurant kan genieten. 

Tea Time is….

We zetten de voordelen van Tea Time nog eens op een rijtje!

•  Klokslag 10 uur

•  Een volledige rondleiding door beide delen (badpak- en naaktgedeelte)

•  Een duik in de geschiedenis van het kasteel

•  Extra informatie over de juiste manier van saunabaden

•  Vermeld bij je reservatie dat je wil deelnemen

Tea Time gebeurt één keer per dag voor de opening van de thermen. Na de rondleiding kan je optimaal van onze wellnessfaciliteiten genieten vanaf 10.30 uur. Toch nog vragen? Spreek één van onze opgietmeesters aan in het wellnessgedeelte of stel je vraag aan de receptie. Onze medewerkers helpen je graag verder!