"Rillingen over de rug"

16 Juni 2014

Michaël is één van onze opgieters. Wij vroegen hem wat meer uitleg: een écht goede Aufguss, wat is dat voor jou? Hij vertelt het je graag!

“De eerste wapper moet rillingen over de rug brengen”

Wat ik zeer belangrijk vind aan een opgieting is dat de opgietsessie aangepast is aan de klanten. Tijdens mijn opgietingen probeer ik bij de klanten iedere keer een nieuwe ervaring te bekomen. Elke aufguss is anders. Ik let op de reacties van de klanten en probeer hier onmiddellijk op in te spelen met de juiste kracht aan wappers.

Een goede opbouw doet wonderen! De eerste wapper moet rillingen over de rug brengen. Hierna probeer ik dit effect zo lang mogelijk aan te houden. Als je goed bezig bent, zie je zo de glimlach op de mensen hun gezicht verschijnen. Hier en daar eens een grapje zorgt er natuurlijk voor dat de klanten volledig kunnen genieten van de sessie.

Dan komen we bij de grote finale. Voor mij moet dat een moment zijn dat iedereen met verbazing doet slaan. Iedereen pusht zijn lichaam tot het uiterste en net voor de klanten hun limiet bereiken, eindig ik de sessie. Hoe meer glimlachende gezichten ik zie na de sessie, hoe gelukkiger ikzelf ben.