Meer dan thermen alleen!

16 Mei 2012

Weinig mensen lijken te weten dat je zowel bij Thermae Boetfort als bij Thermae Grimbergen langs kan komen voor een behandeling in het schoonheidsinstituut zonder gebruik te maken van de thermen. Wie graag een gelaatsverzorging of een manicure heeft, maar liever niet in de sauna gaat, kan dus gerust langskomen.

Ontdek het volledige gamma van schoonheidsbehandelingen hier. Maak je keuze en bel voor een reservatie. Onze receptionistes doen er alles aan om je behandeling op het door jouw gekozen uur te boeken. Je kan bij ons ook terecht in de Beauty Clinic waar we beschikken over allerlei moderne apparaten waarmee de meest courante huidproblemen kunnen behandeld worden.

Ben je hier al geweest en zou je graag opnieuw door dezelfde schoonheidsspecialist(e) in de watten worden gelegd? Ook dat kan, maar vergeet dan niet bij je reservatie de naam van ons personeelslid te vermelden. Wie nog niet is langsgeweest, maar bijvoorbeeld liever een massage bij een vrouw heeft, moet dit zeker melden. We zorgen ervoor dat je behandeling helemaal volgens jouw wensen is.

Zowel bij Thermae Boetfort als Thermae Grimbergen kan je parkeren vlakbij de prachtige locatie (op een privéparking) en staan er deskundige medewerkers op je te wachten. Je geniet hier niet alleen van een professionele behandeling, maar ook van een prachtige locatie!

Niet meer twijfelen, gewoon doen!