Huur een wellnesscentrum

05 Juli 2018

Heb je zin om te genieten van sauna en wellness, maar doe je dat liever niet publiek te midden van onbekende mensen? Boek dan eens een privésauna, je huurt zo een wellnesscentrum helemaal voor jezelf!

Een unieke plek waar je samen met je partner, vriendinnen of gezin even helemaal tot rust kan komen. Kuur je naakt of geniet je liever met badkledij van wellness? Dat bepaal je in onze privésauna lekker zelf! Is je beste vriendin nogal verlegen en voelt ze zich comfortabeler in badpak terwijl jij zelf een echte naakte saunaganger bent? In onze privésauna’s kan het allemaal en doet iedereen wat hij/zij zelf wil. Zo kunnen jullie elk aan je eigen voorwaarden van onze wellness genieten. Dat is pas ontspannen!

Een privésauna is veel meer dan gewoon een sauna voor jullie twee alleen. Onze units hebben een sauna, een infraroodsauna, een jacuzzi, een zwembad en een stoombad. Het is dus een mini-kuuroord op zich. Bovendien kan je ook een hapje, een drankje en zelfs een massage bestellen in je unit. Je moet je niet verplaatsen en kan dus ter plaatse enkele uurtjes helemaal wegdromen. Pure verwennerij…

Ontdek onze privésauna’s in Thermae Boetfort: Privésauna Lagoon en Privésauna Zen of in Thermae Grimbergen: Privésauna Cleopatra of Privésauna Yasmine.